Headerbild

Kategorier

Musikhjälpen 2021, 16/12

2021-12-15 i Allmänt

Favorit i repris för välgörenhet! Nova Skiteams ungdomar, ledare och föräldrar kör nu på torsdagens träning i Klackberg återigen för Musikhjälpen!

Årets tema är ”För en värld utan barnarbete”. 1 av 10 barn i världen utsätts idag för barnarbete och berövas i och med det chansen till ordentlig utbildning och möjligheten att växa upp som barn. Det vill vi hjälpa till att ändra på!

Ni väljer själva om ni kör skate eller klassiskt.

På grund av covid har vi ingen drickaservering i år utan alla tar med sig sin egen dryck. Var noga med det för det kommer att behövas.

Vi kommer att behöva hjälp av föräldrar med varvräkning så ni föräldrar som inte har skidor på fötterna tar med papper och penna och hjälper till med räknandet.

Hur funkar det?:
Våra barn, ungdomar, ledare o föräldrar åker under 1 timme skidor på en varvbana. Så många som möjligt. Företag eller privatpersoner som vill bidra på ett kul sätt bestämmer själva en summa per varv de vill skänka. Vårt mål är 500 varv. 2019 fick vi ihop 620 varv en träning. Om vi får ihop 500 varv och man valt att skänka 1 kr per varv betalar man in 500kr till bössan. Får vi ihop 620 varv betalar man in 620 kr osv. Man kan välja en mindre eller större summa för att få en slutsumma som passar en. Antalet varv vi får ihop lägger vi upp på Instagram på torsdag kväll efter träningen och man ser själv till att betala in till bössan om man valt att haka på. Vår bössa ligger annars redan uppe på Musikhjälpens hemsida så det går självklart utmärkt att skänka pengar utan att ta hänsyn till vår varvräkning.

Adress till vår bössa:

https://bossan.musikhjalpen.se/nova-ski-team

Hur långt kör vi?:
Tidigare år har vi kört våra varv på en slinga på 500 m men i år har vi ju hela 2 km snöslinga att åka på och vill såklart utnyttja det. Man kan alltså åka hela 2 km slingan och då räkna det som fyra varv. Man kan också åka på en 500 m slinga som vi märker ut och köra sina varv där. Det senare är ett bättre alternativ för de allra yngsta.

Varmt välkomna och nu kör vi!

Adress

Norbergs SK - Skidor Elverksgatan 1 73831 Norberg

Kontakt

Tel: +46702230588 E-post: info@norbergssk.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Sponsorer