Headerbild

Kategorier

Familjedagen

2011-10-29 i Allmänt

Lördagen den 15 oktober anordnades en kombinerad familjedag och arbetsdag på skidstadion i Klackberg. Det var stor uppslutning och vid dagens slut kunde vi konstatera att vi fått mycket gjort denna trevliga dag.

Dagen inleddes med ett medlemsmöte för klubbens medlemmar, med mycket information från ordföranden Mattias Ramström om vad som är på gång under säsongen osv.

Efter mötet var det dags för arbetsdag och tack vare goda insatser från alla närvarande fick vi en hel del gjort. Några pappor begav sig ut på stadion med röjsågar i högsta hugg, så nu är vi redo för snö! Förråd rensades och städades, likaså rummet på ovanvåningen i klubbstugan. Omklädningsrummen städades och mycket skräp kördes ner till återvinningen.

Mitt i allt arbete fanns det tid för lite lek och det var god stämning bland alla barn som hittat upp till Klackberg. Några passade på att cykla, andra gick tipspromenad. Vid lunchtid serverades grillat i form av korv och hamburgare av den eminenta kocken Mats Holm och det var nog många som njöt av lunch i strålande solsken!

Under dagen fanns möjlighet att se och känna på klubbens nya överdragskläder, vilka många passade på att beställa. Många passade även på att köpa sig en mössa med klubbens tryck. Kul!

För de som var intresserade fanns även chansen att bli av med gamla urväxta skidor, pjäxor och liknande. Tyvärr var det inte så många som hakade på detta, men det blev allt lite försäljning i alla fall.

Dagen avslutades sedan med prisutdelning för de som segrat i tipspromenaden: Camilla Johansson och Agnes Ramström.

Ett stort TACK till samtliga som deltog på familjedagen och hjälpte till att göra stadion fin inför vintern!

Bilder från familjedagen finns att se här!

 

Adress

Norbergs SK - Skidor Elverksgatan 1 73831 Norberg

Kontakt

Tel: +46702230588 E-post: info@norbergssk.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Sponsorer