Headerbild

Medaljjakten

 

Ni missar väl inte säsongens roligaste händelse – Medaljjakten?

Tävlingen består av 5 deltävlingar, där alla som åkt minst 3 deltävlingar får varsin medalj och de tre främsta i varje klass kammar hem de åtråvärda pokalerna (tidtagning från 9år)!

Tävlingen är ganska unik, då den är öppen för ALLA barn upp t.o.m.15 år oavsett om du är med i en klubb eller inte. Det finns inte många sådana tävlingar kvar i Sverige, då de flesta kräver att man har ett medlemskap i en skidklubb för att få delta. 

Medaljjakten arrangerades första gången redan 1965 och startades av Lennart Jansson och Bertil Ericsson. Tävlingen har endast ställts in de år det varit snöbrist. De senaste vintrarna har vi haft ett ökat antal deltagare. Väldigt roligt att så många barn vill delta! Vi hoppas givetvis att många barn vill delta även i år.

Prisutdelningen kommer att ske i samband med den sista deltävlingen i Klackberg en stund efter sista målgång.

Vi vill ta tillfället i akt att skänka en tanke och hedra minnet av Bertil Ericsson som gick bort 25 oktober 2023. Bertils minne kommer att leva kvar inom klubben för det otroliga engagemang och för den sanna eldsjäl han var.

För att kunna genomföra tävlingen så behövs det funktionärer och vi hoppas att Du har möjlighet att hjälpa till. Vi behöver folk till vätskekontroll, nummerlappar m.m. Vi har gjort en lista men behöver helst mer hjälp så tveka inte att, Kontakta Mattias Ramström 0702-230588 om du är intresserad av att hjälpa till eller om du har frågor kring tävlingen.

 

Välkomna till Medaljjakten!!

Adress

Norbergs SK - Skidor Elverksgatan 1 73831 Norberg

Kontakt

Tel: +46702230588 E-post: info@norbergssk.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Sponsorer